NIDDUM EGG BANK
SI HAS DE RECÓRRER A LA DONACIÓ D’ÒVULS, AMB NIDUMM ET DONEM TOTES LES GARANTIES
QUÈ ÉS?
Cada cop més dones recorren a òvuls de donant per aconseguir l’embaràs. No sempre és fàcil trobar la donant perfecta amb totes les garanties de seguretat i qualitat.
Disposem de tota l’experiència dels nostres especialistes en fertilitat i de l’última tecnologia en reproducció assistida per oferir-te Nidumm Egg Bank, el nostre propi banc d’òvuls, i  el programa Ovodonació Plus.
Tindrás la millor donant en el menor temps possible.
5450868457_2fc05074cb_o
PER QUÈ TRIAR NIDUMM EGG BANK?

Escollir el banc d’òvuls vitrificats Nidumm t’ofereix tots els avantatges en seguretat i qualitat  d’un dels centres de reproducció assistida més prestigiosos d’Espanya, amb més de 2.000 pacients tractades l’any. Disposes de total flexibilitat a l’hora de realitzar el tractament, quan et sigui més convenient, sense dependre dels cicles de la donant i sense risc que es cancel·li el cicle per problemes durant la donació.

A més a Nidumm Egg Bank disposem d’una àmplia varietat de donants, de forma que podem cobrir  tot l’espectre de característiques físiques, raça i grup sanguini. Tindràs la donant idònia per a tu, i sense esperes innecessàries.

Amb supervivències superiors al 95% després de descongelació, Nidumm Egg Bank et garanteix la màxima qualitat en els òvuls assignats a cada pacient.

pareja-cra
PROCÉS DE SELECCIÓ DE DONANTS NIDUMM

El nostre equip especialitzat d’infermeres entrevista telefònicament la dona que mostra el seu interès en la donació. Es fa a una primera valoració, tot tenint present  l’edat de la dona i els seus antecedents reproductius i mèdics. Si la valoració és positiva, es programa una primera visita al nostre centre.

Per optar a ser donant a Nidumm, els requisits bàsics i imprescindibles són:

 • Tenir més de 18 i menys de 35 anys.
 • Disposar de plena capacitat d’obrar i trobar-se en bon estat de salut psicofísica.
 • La donació ha de respondre a una motivació altruista.
 • No tenir antecedents personals o familiars de malformacions o altres alteracions lligades a deficiències genètiques o metabòliques.
 • No tenir antecedents personals o familiars de trastorns psíquics rellevants o amb risc de transmissió a la descendència.
 • No trobar-se en situació social desfavorida.
 • No ser adoptada, suposa un impediment a l’hora de realitzar el control d’historial familiar.
 • Prioritzem donants amb estudis superiors o amb fertilitat provada prèvia.

En la primera visita es realitza:

Estudi biomètric i fenotípic:

 • Alçada, pes, índex de massa corporal, raça, color de pell, color d’ulls, color i textura de pèl, grup sanguini i Rh
 • Fotografía i vídeo de la candidata per optimitzar el procés d’assignació amb la dona o parella receptora.

Entrevista mèdica:

 • Els nostres ginecòlegs especialistes en reproducció assistida revisen els antecedents mèdics personals i familiars de la donant mitjançant una entrevista estructurada completa. S’incideix en hàbits de vida, absència de consum de tòxics, incloent-hi el tabac i l’alcohol, tatuatges o altres elements que puguin constituir motiu d’exclusió del programa de donació.

Exploració ginecològica completa, que inclou:

 • Citologia
 • Ecografia ginecològica completa per establir l’estat de la reserva ovàrica i l’anatomia genital
 • Exploració mamària
 • Cultius genitals

Estudi analític complet:

 • Hemograma, coagulació, perfil hormonal tiroide, prolactina i hormones sexuals, colesterol, glucosa
 • Estudi d’infeccions, incloses: hepatitis B i C, VIH, sífilis, toxoplasma, citomegalovirus
 • Cariotip

El nostre equip de psicòlegs fa una exhaustiva valoració individual de cada una de les candidates. És un requisit imprescindible per continuar el procés de selecció. Aquesta valoració psicológica es basa en: 

 • Entrevista estructurada, incidint en els antecedents de patologia psicosocial en la donant o la seva família
 • Test psicotècnic

Com a part del nostre programa d’Ovodonació Plus, totes les nostres donants són sotmeses al test genètic de portadors que descarta la presència de més de 300 malalties genètiques. Totes aquelles donants portadores de malalties lligades al sexe o trastorns genètics amb risc elevat per a la descendència, com ara l’atròfia muscular espinal, són inmediatament descartades i no es consderen aptes per a ser donants d’òvuls.

SI VOLS CONÈIXER TOTA LA LLISTA DE MALALTIES HEREDITÀRIES QUE ANALITZEM DE LES NOSTRES DONANTS, fes click aquí

Després d’obtenir el resultat del test de portadors i cariotip, totes les nostres donants realitzen una entrevista amb el nostre equip de genetistes, en la qual es pregunta una altra vegada sobre els antecedents i els orígens familiars fins a tres generacions anteriors.

Només aquelles donants amb una valoració positiva per part dels nostres ginecòlegs especialistes, psicòlegs i genetistes, entren al programa de donants d’òvuls.

Vols donar òvuls?

Tenim els millors especialistes en un centre equipat amb l’última tecnologia per atendre’t en les millors condicions.

posts relacionats
vídeos
També et pot interessar
Llamar