Dona sense parella

DONA SENSE PARELLA
T’ajudem a fer realitat el teu somni
NO ESPERIS MÉS

Hi ha un límit d’edat a partir del qual et resultarà molt difícil quedar-te embarassada de manera natural. La teva capacitat de concebre es veu afectada molt abans que arribi la menopausa, i es deu fonamentalment a dos factors:

  • Una disminució en la quantitat d’òvuls que produeix l’ovari.
  • Una disminució en la qualitat genètica dels òvuls produïts, que comporta menys probabilitat d’embaràs i més risc d’avortaments i alteracions com la Síndrome de Down.

Aquest descens s’accelera de forma important a partir dels 33-35 anys, i en algunes dones pot aparèixer de forma precoç, fins i tot abans dels 30 anys.

Col·laborem amb:
Visita el nostre blog:
reproducción asistida mujer soltera barcelona
Mother and daughter lying on bed and taking self portrait with mobile phone. Woman kissing her daughter and taking self portrait.
LES TEVES OPCIONS
En funció de la teva edat i el teu historial mèdic, et recomanarem un d'aquests tractaments
NO ESTÀS SOLA

Un 16% dels naixements anuals a Espanya són de dones que han optat per la maternitat en solitari.

A CRA Clínica Sagrada Família al voltant del 10% dels tractaments que realitzem són a dones sense parella.

Disposem d’un servei de Patient Care especialment pensat per a tu, per donar-te suport en tot moment. No estàs sola.

PER QUÈ UN BANC DE SEMEN?

Per seguretat legal i mèdica. A Espanya la llei de reproducció assistida obliga que les donacions d’esperma siguin anònimes. D’aquesta manera, es dóna total confiança de confidencialitat i s’evita qualsevol problema legal que pugui sorgir.

D’altra banda, els bancs de semen exigeixen als donants rigorosos tests tant mèdics i genètics com psicològics, previs a l’acceptació de l’esperma. El material donat és avaluat per assegurar els màxims de qualitat i fecunditat, així com la total seguretat biològica pel que fa al risc de transmissió de malalties.

A Clínica Sagrada Família col·laborem amb els millors bancs de semen amb reconeixement internacional. T’assessorarem pas a pas en l’elecció tant del banc de semen com de les característiques mèdiques i fenotípiques del donant més adequat per a tu.

TU DECIDEIXES QUAN
336_Untitled-17-61 (2)

Ser mare és una decisió important que moltes vegades està influenciada per la situació personal i laboral.

Si no vols quedar-te embarassada ara però et preocupa que la teva fertilitat disminueixi amb el temps, a CRA Clínica Sagrada Família posem a la teva disposició les tecnologies més avançades per poder preservar la teva fertilitat.

Tu decideixes quan és el millor moment per ser mare.

happy family mother and father of a newborn baby sitting on the floor near the blank brick wall
TESTIMONIS
raquel madre soltera
Raquel
Inseminación Natural  

“El Dr. Herrero era alguien que me entendía, entendía por qué no quería hormonarme. Me transmitió mucho sentido común. La inseminación fue en un ambiente muy natural, muy relajado, sin problemas”.

testimonio madre soltera embarazo
Thais
Fecundación In Vitro

“Siempre os agradeceré lo bien que me atendisteis. Gracias al Dr. Herrero  he conseguido hacer realidad mi sueño de tener en brazos a mi hija Daenerys”

opinión doctor julio herrero barcelona mujer soltera
Elena
Fecundación in Vitro

“Siempre supe que no podía estar en mejores manos que en las del Doctor Julio Herrero. Le estoy muy agradecida. A día de hoy soy una mama feliz y tengo una hija maravillosa.”

testimonio de una madre soltera por ovodonación
Cristina
Ovodonación

Con mis análisis delante, el Dr. Herrero fue sincero desde el principio ‘Cristina, ves directamente a la ovodonación. Por tu edad, tu reserva ovárica es baja y las probabilidades son escasas con otros métodos’.  ¡A la primera! Según dijo el Dr. Herrero y las enfermeras que hicieron realidad mi sueño, el embrión que tenía ya en mi vientre era de óptima calidad, de una donante de óvulos jóven y un donante de esperma.  ¡Muchísimas gracias a todos!

testimonio de una madre soltera por ovodonación
Cristina
Egg donation

After reviewing my analysis, Dr. Herrero was sincere: “Cristina, you’d better start an egg donation treatment. Because at your age, your ovarian reserve is low and your eggs won’t have the quality we need to get a pregnancy. Egg donation wasn’t on my mind, it took me some months to accept it. I got pregnant on the first try ! Thank you so much everyone!

raquel madre soltera
Raquel
Natural Insemination

Dr. Herrero understood me, he understood why I preferred the most natural treatment, with the least medication. The insemination was in a very natural environment, very relaxed, without problems.

Madre soltera
Sílvia

La vida es tan bonita con Abel. Tanto. A pesar de los obstáculos, a pesar de los días grises, a pesar de todos los pesares…
Gracias a vosotros mi sueño se hizo realidad solo puedo decir GRACIAS GRACIAS GRACIAS por cambiarme la vida.

posts relacionats
vídeos
També et pot interessar
Llamar