Inseminació Natural

INSEMINACIÓ NATURAL
Pioners a Espanya en inseminació natural, més eficient i segura que la inseminació casolana
Com és la INSEMINACIÓ NATURAL?
  • No es realitza estimulació ovàrica: llevat que hi hagi patologies que alterin l’ovulació regular, seguirem l’evolució del teu cicle natural.
  • Mitjançant una ecografia, determinarem quins són els millors dies per a la fecundació; més fiable que la temperatura basal.
  • El dia de la inseminació, el metge situa la cànula a l’úter de la dona, de manera que les probabilitats d’embaràs augmenten respecte a dipositar-la a la vagina.

La forma més natural i segura d’aconseguir el teu embaràs

Durant tot el procés, tindràs al teu costat una infermera especialitzada en cura del pacient i el nostre equip d’especialistes en reproducció assistida, per plantejar-los lliurement tots els dubtes que puguin sorgir.

Visita els nostres blogs:

reproducción asistida pareja mujeres lesbianas barcelcona

reproducción asistida mujer soltera barcelona

EL DONANT DE SEMEN
front silhouette of young sport man running on countryside in cross country workout at summer sunset with harsh sunlight effect in competition sacrifice and healthy lifestyle concept

La inseminació natural amb semen de donant anònim és el tractament de reproducció assistida menys intervencionista i medicalitzat possible, però amb el màxim de garanties de seguretat.

  • La mostra de semen procedeix d’un banc de semen de reconegut prestigi internacional.
  • L’elecció del donant anònim es regeix segons el grup sanguini de la futura mare gestant i les seves característiques físiques.
  • El donant ha estat sotmès a un Test de portadors de malalties genètiques.
  • Doble comprovació de la mostra després de la descongelació. Els biòlegs comproven la qualitat de la mostra de semen i la netegen, per evitar introduir en l’úter de la dona l’anticongelant que la mostra porta incorporat.
PER QUÈ OPTAR PER UNA INSEMINACIÓ NATURAL?
Inseminació Casolana
Inseminació Natural
No estimulació ovàrica No estimulació ovàrica
Control poc efectiu, basat en temperatura basal Control efectiu: cicle anovulatori i ecografies per determinar el moment òptim d’ovulació
Introducció dels espermatozoides a la vagina Introducció dels espermatozoides a l’úter
Mostra de semen amb anticongelants Mostra de semen neta i doble control de qualitat
Test de portadors de malalties genètiques
inseminacion-natural-pareja-mujeres-barcelona
TESTIMONIS
raquel madre soltera
Raquel
Inseminación Natural  

“El Dr. Herrero era alguien que me entendía, entendía por qué no quería hormonarme. Me transmitió mucho sentido común. La inseminación fue en un ambiente muy natural, muy relajado, sin problemas”.

raquel madre soltera
Raquel
Natural Insemination

Dr. Herrero understood me, he understood why I preferred the most natural treatment, with the least medication. The insemination was in a very natural environment, very relaxed, without problems.

Madre soltera
Sílvia

La vida es tan bonita con Abel. Tanto. A pesar de los obstáculos, a pesar de los días grises, a pesar de todos los pesares…
Gracias a vosotros mi sueño se hizo realidad solo puedo decir GRACIAS GRACIAS GRACIAS por cambiarme la vida.

posts relacionats
També et pot interessar
Llamar