Mètode ROPA

Mètode ROPA
 
El camí cap a la vostra doble maternitat biològica
QUÈ ÉS?

El mètode ROPA és un tractament de fecundació in vitro ideat per a les parelles de dones. ROPA correspon a les sigles en anglès “Reception of Ovocytes from Partner“, és a dir, recepció d’òvuls de la parella.

A través d’aquesta tècnica de reproducció assistida, es realitza una donació d’òvuls d’una dona a l’altra, la futura mare gestant. D’aquesta manera, ambdues participeu en el procés de gestació i en sou part activa.

En què consisteix?

El Mètode ROPA és una variant de la fecundació in vitro en la qual hem de sincronitzar els vostres cicles d’ovulació.

Un dels tractaments amb millors taxes d’embaràs, al voltant del 70%

La dona que aporti l’òvul se sotmetrà a una estimulació ovàrica. Aquest procés durarà 12 dies com a màxim. Posteriorment, s’extrauran els òvuls mitjançant una punció ovàrica sota sedació, un procés indolor i ràpid. Al laboratori, es fecundaran els òvuls amb el semen d’un donant anònim i es transferiran els embrions a l’úter de la dona gestant.

A més de les proves exigides per llei, al nostre centre tots els nostres donants d’esperma són sotmesos a un Test de Portadors de Malalties Genètiques, per descartar més de 300 malalties.

A la dona que aporti l’òvul també se li pot realitzar aquest test, per minimitzar les possibilitats de transmissió de malalties de tipus genètic.

QUÈ DIU LA LLEI?
two pretty girls embrace.

Per poder realitzar un Mètode ROPA, heu d’estar casades. Així ho estableix la Llei de Reproducció Assistida 14/2006, atès que es tracta d’una donació d’òvuls no anònima. Mitjançant el matrimoni, ambdues adquiriu les mateixes obligacions i drets legals amb el futur nadó.

PODEM FER UN MÈTODE ROPA?

Tot i que la taxa d’èxit del Mètode ROPA és una de les més altes en tractaments de reproducció assistida, al voltant del 70%, l’èxit de l’embaràs està estretament lligat amb l’edat i la reserva ovàrica de la dona donant de l’òvul.

Un altre factor important a tenir molt en compte és l’estat de l’úter de la dona gestant. Qualsevol patologia pot disminuir la probabilitat d’embaràs.

Abans de realitzar el Mètode ROPA revisarem la salut reproductiva de les dues, i segons els resultats i el vostre projecte de maternitat, decidirem conjuntament el millor tractament a seguir.

TESTIMONIS
Laura y Diana
Laura y Diana
Inseminación artificial con donante

“Excelente trato, grandes profesionales, ¡repetiremos seguro!  
La verdad es que nos sentimos muy acogidas por esta gran familia, y el doctor nos encantó!” 

Laia y Raquel
Laia y Raquel
Fecundación In Vitro

“Fuimos por recomendación de otras amigas, y la verdad es que nos dieron la confianza que necesitábamos”. 

Agatha y Montse
Àgatha y Montse
Fecundación In Vitro

“Si no hubiésemos tenido mellizos, habríamos repetido. Encantadas con el Dr. Herrero, las enfermeras y todo el equipo”. 

Olga Vallejo
Olga y Anna
Inseminación artificial con donante

” Sabía que no siempre sale a la primera pero confiaba en que lo conseguiríamos. Y así fue”

Método ROPA Barcelona experiencia
Laila y Júlia
Método ROPA

“Estamos muy contentas como ha ido el proceso de embarazo y con el Dr. Herrero. Siempre nos ha tratado con mucho amor. ¿Qué más podemos decir? Si todo el proceso nos ha llevado a tener a la mejor hija del mundo.”

Agata
Agatha & Montse
IVF

We felt supported by everyone. Dr. Herrero was very personal and knowledgeable. Went over everything and he was extremely patient with all the questions we had.

Laura y Diana
Laura & Diana
Artificial insemination

Great professionals, we will repeat for sure!
We feel very welcomed by this great family, and we loved Dra. Molfino !

Laia y Raquel
Laia & Raquel
IVF

We came by the recommendation of some friends, and the truth is that CRA gave us the confidence we needed.

Método ROPA Barcelona experiencia
Laila & Júlia
Reciprocal IVF - ROPA Method

We are very happy with the  process and with Dr. Herrero, he has always treated us with a lot of love. What else can we say? CRA helped us to get the best daughter in the world. ❤️❤️

posts relacionats
vídeos
També et pot interessar
Llamar