Parella de dones

PARELLA DE DONES
EL SOMNI DE FORMAR LA VOSTRA FAMÍLIA, ARA MÉS A PROP
LA VOSTRA MATERNITAT COMPARTIDA

En funció del vostre projecte de maternitat, edat i salut reproductiva establirem el mètode més adequat per a vosaltres. Entenem que, a priori, no teniu un problema de fertilitat. Per això, realitzarem les proves estrictament necessàries segons el tractament que hàgiu decidit seguir.

PRIMERES RESPOSTES ALS VOSTRES DUBTES
HEM D’ESTAR CASADES?

A Espanya, les parelles de dones teniu els mateixos drets que les parelles heterosexuals. El 2006, la Llei de la Reproducció Assistida va ser modificada per reconèixer específicament que les dues mares sigueu progenitores del nadó nascut gràcies a les tècniques de reproducció assistida.

Només en el cas que desitgeu realitzar el Mètode ROPA, donat que es tracta d’una donació d’òvuls no anònima, la llei estableix que sigueu matrimoni i us demanarem el llibre de família.

En el moment en què inicieu el procés d’embaràs, signareu un document de consentiment, que estableix que les dues esteu d’acord en realitzar el tractament de reproducció assistida. Aquest document serà la vostra garantia legal davant tercers, segons el qual les dues heu decidit concebre a través d’un donant anònim d’esperma. Ningú no podrà plantejar una demanda de paternitat.

Consulta el nostre blog
reproducción asistida pareja mujeres lesbianas barcelcona
Col·laborem amb:
logo diferente tipologia todo blanco
REQUISITS DEL DONANT

La mostra de semen procedeix d’un banc de semen de reconegut prestigi internacional i registrat al Ministeri de Salut. D’acord amb la llei, tots els donants de semen són anònims i la confidencialitat de les dades sobre la identitat dels mateixos correspon al centre clínic.

Realitzem als donants els tests diagnòstics més avançats disponibles per a reduir al màxim el risc de malalties hereditàries.

 

A CRA Clínica Sagrada Família som molt exigents, per això, a més de les proves que estableix la llei, realitzem als donants el test genètic de portadors que descarta la presència de més de 300 malalties genètiques. A més oferim la possibilitat que la futura dona gestant es realitzi el mateix test, i així poder efectuar una millor selecció del donant i minimitzar al màxim el risc de qualsevol alteració hereditària greu en el nadó.

COM ES TRIA EL DONANT DE SEMEN?

En l’elecció del donant es busca la màxima semblança física amb la dona gestant, i es tenen en compte les característiques físiques de la futura mare no gestant. Així mateix, es té en compte la concordança pel que fa al grup sanguini.

Els millors resultats de la manera més natural possible

Després de la descongelació de la mostra de semen, i abans de la inseminació o fecundació in vitro, realitzem una doble comprovació. Els biòlegs en comproven la qualitat -mobilitat, morfologia, vitalitat i concentració dels espermatozoides- i el netegen del material anticongelant que porta incorporat.

Un cop aconseguit l’embaràs, podeu fer una pre reserva de mostres de semen del donant per utilitzar-les en la concepció d’un segon nadó.

QUIN ROL TINDRÀ LA DONA NO GESTANT?

Entenem molt bé que la dona no gestant vulgui participar en la concepció del futur nadó. El nostre equip de professionals es preocuparà perquè les dues us sentiu el millor ateses y el més còmodes possible.

Tant en la inseminació natural com en la inseminació artificial, si així ho desitgeu, el ginecòleg us oferirà l’opció d’injectar vosaltres mateixes la mostra de semen quan la cànula estigui situada a l’úter de la futura mare gestant.

LGBT Lesbian Couple Moments Happiness Concept
TESTIMONIS
Laura y Diana
Laura y Diana
Inseminación artificial con donante

“Excelente trato, grandes profesionales, ¡repetiremos seguro!  
La verdad es que nos sentimos muy acogidas por esta gran familia, y el doctor nos encantó!” 

Laia y Raquel
Laia y Raquel
Fecundación In Vitro

“Fuimos por recomendación de otras amigas, y la verdad es que nos dieron la confianza que necesitábamos”. 

Agatha y Montse
Àgatha y Montse
Fecundación In Vitro

“Si no hubiésemos tenido mellizos, habríamos repetido. Encantadas con el Dr. Herrero, las enfermeras y todo el equipo”. 

Olga Vallejo
Olga y Anna
Inseminación artificial con donante

” Sabía que no siempre sale a la primera pero confiaba en que lo conseguiríamos. Y así fue”

Método ROPA Barcelona experiencia
Laila y Júlia
Método ROPA

“Estamos muy contentas como ha ido el proceso de embarazo y con el Dr. Herrero. Siempre nos ha tratado con mucho amor. ¿Qué más podemos decir? Si todo el proceso nos ha llevado a tener a la mejor hija del mundo.”

Agata
Agatha & Montse
IVF

We felt supported by everyone. Dr. Herrero was very personal and knowledgeable. Went over everything and he was extremely patient with all the questions we had.

Laura y Diana
Laura & Diana
Artificial insemination

Great professionals, we will repeat for sure!
We feel very welcomed by this great family, and we loved Dra. Molfino !

Laia y Raquel
Laia & Raquel
IVF

We came by the recommendation of some friends, and the truth is that CRA gave us the confidence we needed.

Método ROPA Barcelona experiencia
Laila & Júlia
Reciprocal IVF - ROPA Method

We are very happy with the  process and with Dr. Herrero, he has always treated us with a lot of love. What else can we say? CRA helped us to get the best daughter in the world. ❤️❤️

posts relacionats
vídeos
També et pot interessar
Llamar