SUPORT PSICOLÒGIC
T’AJUDEM A CREAR CANVIS A LA VIDA, A LA SALUT, MILLORANT LA CONNEXIÓ MENT-COS
COM T'AJUDEM?

T’ajudem a disminuir la càrrega psicològica, física i social que suposa estar en un tractament de fertilitat. Cada persona respon a la infertilitat de forma diferent depenent de la seva situació particular, de les seves estratègies d’afrontament a aquesta situació i de la seva personalitat.

Posem a la teva disposició el suport psicològic personalitzat per afrontar l’estrès i t’ajudem a integrar el tractament de reproducció assistida en la teva vida quotidiana.

Mitjançant sessions de suport emocional aprendràs tècniques de relaxació i exercicis d’autoconsciència corporal.

La nostra ajuda psicològica es basa en la focalització positiva del procés que estàs passant. El fet de percebre el tractament com “amic” ens permet treballar el conjunt de passos que ens portaran cap a l’èxit.

Mitjançant estratègies d’afrontament centrades en la solució de problemes, com la reavaluació de la situació, la gestió del pensament recurrent, l’obsessió o la tristesa, tindràs la suficient força per afrontar el tractament, i evitaràs l’abandonament del mateix per cansament psicològic, al mateix temps que aconseguiràs augmentar la taxa d’èxit.

Creem per a tu un espai de confiança on parlar lliurement del que et preocupi.

Montse-Roca
Montse Roca
Coordinadora Dpto. Psicología

Montse Roca te ayudará a disminuir la carga emocional que supone un proceso de reproducción asistida.

93 51 17 100
head-2360167_640
PREGUNTES FREQÜENTS
  • De qui és la culpa?

No sou responsables de la situació que us ha tocat viure i per tant no cal assumir culpes que no existeixen.

  • Els problemes de fertilitat afecten en menor grau als homes?

Homes i dones responem de forma diferent davant els problemes reproductius, igual que solem fer-ho en altres circumstàncies de la vida. Les dones pateixen un grau més alt de tensió que els homes tant en el diagnòstic com en el tractament. També responen de forma diferent al dolor. No obstant això, no experimentar les mateixes emocions ni en el mateix grau no ha de suposar un problema, sinó una forma de complementar-nos i de fer-nos suport.

  • No vull parlar-ne amb la família ni amics, hauria de fer-ho?

Preservar la intimitat sense caure en l’aïllament social és possible si se sap gestionar amb qui i com compartim la informació.

  • Hem d’explicar-li com el vam concebre?

El suport psicològic us ajudarà a reflexionar sobre l’edat i la manera idònies per explicar-ho al vostre fill, en cas que decidiu fer-ho.

  • No tindrà els meus gens, s’assemblarà a mi?

Durant l’embaràs iniciareu el vincle amb el nadó. Quant a la semblança física, és una cosa que s’intenta assegurar en la selecció del o de la donant. El teu fill tindrà el teu somriure, la teva mirada, els gestos o la manera de caminar, entre moltes altres coses. La genètica no és fonamental en la creació del vincle ni en la consolidació de la maternitat o paternitat.

  • Li afectarà la manca de la figura d’un pare?

Tots els estudis realitzats a fills de dones solteres o de parelles de dones confirmen la més absoluta normalitat en el seu desenvolupament. L’important és que totes les seves necessitats físiques i emocionals estiguin cobertes, com en qualsevol altre tipus de família.

posts relacionats
També et pot interessar
Llamar